„Anykščių vyno“ gamyklos administraciniame pastate veikiančioje valgykloje per pietus nusidriekia žmonių eilės, kartais net pritrūksta laisvų staliukų. Tokio klientų antplūdžio galėtų pavydėti bet kuri Anykščių miesto viešojo maitinimo įstaiga.
„Mums reklamos nereikia. Nereikia apie mus rašyti nei gerai, nei blogai“, – sakė Elvyra Karvelienė, kuri yra valgyklą įsteigusios individualios įmonės vadovė.
E.Karvelienė pripažino, kad kainos valgykloje gan panašios į miesto kavinėse. Visgi, čia galima papietauti ir vos už 2 Eur – tiek sumokėtumėte už nedidelę lėkštę sriubos ir vieną cepeliną.
Valgyklos vadovė E.Karvelienė svarstė, kad tarp lankytojų valgykla populiarumo galimai sulaukia dėl to, kad čia galima papietauti greitai. Klientų aptarnavimas kavinėse yra gerokai lėtesnis.