Anykščiuose, Okuličiūtės dvarelyje, duris atvėrė jaunojo virtuvės šefo Roko Galvono desertinė „Sugar & Grill“. Įmonės vadovo teigimu, tai – jau „penktas nuolatos veikiantis taškas“.
Paminėti kavinės atidarymo susirinko netoli dviejų dešimčių svečių – daugiausia Anykščių rajono savivaldybės atstovai. Skambėjo gyvai atliekamos dainos, stalą terasoje dengė vaišės: nesaldūs užkandžiai, prancūziški saldėsiai „macarons“, firminis tortas.
Anykščių rajono vicemeras Dainius Žiogelis naujo verslo savininkui tarė sveikinimo žodžius: „Malonu matyti jauną žmogų, apsiėmusį projektais. Tikrai džiugu, kad pats čia atėjai.“
R. Galvonas džiaugėsi kavinei parinkta aplinka: „Labai tikiu šita vieta.“ „Anykštos“ laikraščiui jaunuolis komentavo plačiau: „Ši vieta iš tikrųjų yra labai išskirtinė. Anykščiuose geresnės vietos kavinei, maitinimo įstaigai tikrai nėra.“
Paklaustas, ką nauja pasiūlys klientui šiame taške, R. Galvonas išdėstė: „Pagrindas, mūsų arkliukas bus desertai. Taip pat turėsime ir karštų patiekalų, ir užkandžių. Planuojame kažkokius mini muzikinius vakariukus.“
„Roko virtuvė“ tinklo vadovas neslėpė, kad po kavinės įkurtuvių Istorijų dvarelyje „lūkesčiai elementarūs: kad būtų mūsų svečių ir kuo daugiau“. Pasak R. Galvono, įrengti desertinę truko neilgai: „Apie mėnesiuką dirbome“.
Anykščių rajono savivaldybės administracijos direktorės pavaduotoja Veneta Veršulytė, apsilankiusi atidarymo renginyje, gyrė desertinę: „Labai jauki ir graži aplinka, skatinanti sugrįžti.“ Apie vaišes viešnia irgi atsiliepė teigiamai: „Tikrai skanu, išskirtinio grožio desertai.“
„Anykštai“ paprašius įvertinti aplinką, V. Veršulytė atsakė: „Vieta, manau, bus patraukli turistams, miesto svečiams. Jeigu bus muzikinės programos, pritrauks ne tik atvykstančių, bet ir vietinių gyventojų dėmesį.“
Plačiau – laikraštyje „Anykšta“.
839141 601909I dont leave lots of comments on a lot of blogs each week but i felt i had to here. Do you need to have numerous drafts to make a post? 265626