Anykščiuose du restoranus valdanti atlikėja Justė Arlauskaitė – Jazzu išleido knygą „„Skanus JAZZU gyvenimas“.
„ Aš gaminu, kai myliu. O kadangi nuolat esu įsimylėjusi, tai ir gaminu tikrai dažnai.
„Jau tos žvaigždės tik restoranuose ir tevalgo“, – neretai girdžiu. Neneigsiu, aš mėgstu lankytis restoranuose ir ragauti šefų pagamintų stebuklų – juk ne veltui pati įkūriau du restoranus. Ačiū šefui Ignui už visas gautas pamokas – vis stebiuosi, kaip man gyvenime pasiseka sutikti talentingiausių žmonių ir kurti drauge su jais.
Bet labai mėgstu ir pati suktis virtuvėje. Einu į virtuvę, kai man liūdna, kai linksma, kai taškausi energija ir kai esu pavargusi tiek, kad vos pavelku kojas. Maisto ruošimas mane nuramina, paguodžia, suteikia įkvėpimo. Išreikšti meilę man lengviausia dviem būdais: per muziką ir per maistą, todėl kviečiu prisėsti su manimi prie stalo ir drauge paragauti skaniausių patiekalų. Į šią knygą sudėjau daug visko – nuo savo babos receptų iki mano mėgstamiausios „Tom Yum“ sriubos.
Šiame receptų džiaze svarbi ir mano gyvenimo istorijos partija. Rasite visko – ir kurioziškų nutikimų, ir moteriškų paslapčių, ir, aišku, meilės istorijų. Tad imkit mane ir skaitykit“, – tokiais žodžiais pristatoma nauja knyga.
J. Arlauskaitės – Jazzu mama Auksė Arlauskienė „Anykštai“ sakė, kad naujojoje knygoje atlikėja dėmesio skyrė ir Anykščių miestui.
Na ,nejuokinkit. Iš kur receptus paimat?!Kš kiniečių , o gal iš anglų?! Kita knyga bus apie ką?!
jeigu veidelis viesoj erdvej mirguliuja tai butinai reike rasyt knygu kulinarini cirkai
Moteriske , bet tavo ,, restoranai,, nei vienas antra kart apsilankyt neikvepe
Dabar kas netingi tas knygas rašo … valgyk arlauskaite i sveikata o kinietiškos sriubos nesiulyk !