Kopūstų kotletai
Nedidelė galva kopūsto
2 kiaušiniai
0,5 stukinės manų kruopų
2-3 v.šaukštai miltų
1 svogūnas
1-2 skiltelės česnako
druskos, pipirų ,kitokių prieskonių pagal skonį.
Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nuspausti sultis.Sudėti smulkiai supjaustytą svogūną,česnaką.suberti manų kruopas,krakmolą,prieskonius, gerai išmaišyti.Formuoti kotletus ir kepti aliejuje.Gražiai apskrudinti . Valgant karštus,užpilti mėgiamu padažu arba tiesiog grietine.Labai skanu su grybų padažu,pagamintu iš pakepintų grybų (gali būti ir pievagrybiai) su svogūnais,pagardintų grietine arba pomidorų padažu.Iš šaltų kopūstų kotletų galima pagaminti fantastiško skonio sumuštinius:jei kotletas storas,jį galima perpjauti pusiau ,ant baltos duonos arba batono riekelės užtepti majonezo ir uždėti kotletą.Papuošti galime pomidoro ar agurko riekele .
963737 203099Generally I try and get my mix of Vitamin E from pills. Whilst Id truly like to via a fantastic meal plan it can be rather hard to at times. 277070