Ingredientai:
360 ml jogurto,
3 šaukšteliai želatinos, 1 kiaušinis, 200 g išvirto vanilinio pudingo, 200 ml 36% riebumo grietinės, 1 šaukštelis tarkuotos citrinų žievelės, papuošimui vaisių ar uogų pagal sezoną, likerio pagal skonį. Aprašymas:
|
Kiaušinį
išplakti ant garu su cukrumi ir citrinos žievele. Želatiną išbrinkyti
šaltame vandenyje ir sudėti į karštą pudingą. Atvėsinti maišant, kad
nesusidarytų plėvelė.
Į pudingą įmaišyti jogurta ir kiaušinių masę. Grietinę gerai išplakti ir sumaišyti su jogurto mase.
Formeles iškloti kepimo popieriumi, supilti putėsius ir porai valandų įstatyti į šaldiklį.
Vaisius susmulkinti, apibarstyti cukrumi, užpilti likeriu, išmaišyti ir palikti 30 min. pastovėti.
Užžšaldytus putėsius patiekti lėkšštelėse apibarstytus vaisiais.
193219 228236When visiting blogs, i usually discover a extremely very good content like yours 693583