Anykščiuose veikia labai daug kavinių ir barų.Ar juose lankotės? Kaip vertinate klientų aptarnavimą, patiekalų bei gėrimų kainas, kokybę, viešųjų maitinimo įstaigų interjerą?
Jūsų komentarus išspausdinsime antradienio laikraštyje „Anykšta“.
Anykščiuose veikia labai daug kavinių ir barų.Ar juose lankotės? Kaip vertinate klientų aptarnavimą, patiekalų bei gėrimų kainas, kokybę, viešųjų maitinimo įstaigų interjerą?
Jūsų komentarus išspausdinsime antradienio laikraštyje „Anykšta“.
Baigiantis metams, Anykščių rajono savivaldybės administracija atliko visą pluoštą viešųjų pirkimų, kuriais lyg ir stengtasi gerinti Anykščių įvaizdį. Pirkti maišeliai,...
Operos dainininkės Onos Zabielaitės-Karvelienės namuose vykusioje muzikinėje popietėje "Superkalėdinis Kardiofonas" apsilankė penki klausytojai. Jie net nenusirengę trumpai paklausė kalėdinės...
Anykščių rajone ruošiamasi uždaryti Svėdasų Juozo Tumo – Vaižganto gimnazijos Debeikių bei Troškūnų Kazio Inčiūros gimnazijos Raguvėlės skyrių.
Kaip manote, ar...
Baigiantis metams, Anykščių rajono savivaldybės administracija atliko visą pluoštą viešųjų pirkimų, kuriais lyg ir stengtasi gerinti Anykščių įvaizdį. Pirkti maišeliai,...
© Anykšta, tel/faksas (8 381) 5 94 58, reklamos skyrius +370 686 33036, el. paštas anyksta@anyksta.lt
Portalas www.anyksta.lt talpinamas UAB „Interneto vizija“ serveryje
tai Anyksciu vynines, untram aukšti.
Man ti Marela pasmožyja bulbynių blynų, ale gryčia būna pilna dūmų.
manau,kad peliukai mauzeris ir sūsrskis iš Dvyračio žynių ,paskaitę komentarus, pasakytų ,kad daug durnių ant Anykščių.Na o,jeigu rimtai kalbant,tai pasiūlyčiau visiems,kurie piktinasi kavinių darbu patiems steigti kavines ir maitinti skaniai ir pigiai ,o gal dar galėtų įdėti ir nemokamus lauknešėlius į namus.O jeigu jau visai rimtai,tai gaminkitės patys namuose,Skanaus.
Torto su kava patiekalas. 1 EUR ( torto gabaliukas 0,60 EUR ir kava su cukrumi 0,40 EUR). Valgytojų kiekis neribotas. Būtina išankstinė registracija feisbuke arba telefonu su tiksliu atėjimo paskanauti laiku Privačiuose Palemonos namuose 🙂
Jūsų laukia tortas su kava 🙂 O gal ir su brendžiu 🙂
Skaičiuojam savikainą. Bulvės Anykščiuose po 0,25 EUR/kg. Aliejus bulvinių blynų kepimui – 1,39 EUR/0,9 l. Dar grietinės su pakepintais svogūnais prie blynų reikėtų.
Žodžiu, galim drasiai kad ir kasdien daryti bulvinių blynų festivalius Anykščiuose Palemonos privačiuose butuose pagal išankstines valgančiųjų registracijas. Ir maitinti žmogų kiekvieną už 1-2 eurų dydžio arbatpinigius. Mums pakaks. Vien iš arbatpinigių bulvinių blynų kepėjos užsidirbs arbatai po 2-4 tūkstančius eurų į rankas per mėnesį. O gal bulvinių blynų festivalius organizuosime ir kituose Lietuvos miestuose. Mes galim 🙂
Mes – Palemona. Esu Palemonos vizijos kūrėjas ir vystytoja Virgilijus Vaidokavičius ( VAVA, Yakutta)
Norite pigiai ir skaniai valgyti – junkitės prie mūsų. Mes – Palemona. Mes – galingiausia ir įtakingiausia Europoje veslo – politinė strukyūra. Pas mus kava po 30-60 centų. bulviniai blynai su mėsa ir be mėsos po 1-2 eurus. Cepelinai irgi po 1-2 eurus 🙂 Ateitis Anykščiuose, Lietuvoje , Europoje, Pasaulyje priklauso mums – Palemonai 🙂
Visada su Anykščiais – Jūsų nuolamkus tarnas – Virgilijus Vaidokavičius – VAVA – Yakutta 🙂
Akivaizdu kad anykštėnai pietus valgo namie arba nešasi pietus iš ,,Norfos” kulinarijos skyriaus. Maitintis kavinėse daugeliui ne pagal kišenę, nes atlyginimai Anykščiuose mažesni nei šalies vidurkis. Kavinėse valgo daugiausiai savivaldybės bezdelnykai bei vienas kitas vietos verslo savininkas. Kavinės pilnos tik šiltuoju metų laiku ir per išeigines. Dėl to diskutuoti apie maistą ir aptarnavimo kultūrą nėra kam.
Man atrodo pasiteisintų jei Juozas dviračių take prekiautų beliašais, važiuotų iš visos Europos valgyt Juozo beliašų , a jai Marijona dar netoliese kokia cukraus vata prekiautų nu būtų fantastika:) a jei Jakuta dar kur nors inkorparuot būtų net ne vyšnia, o labai didelė vyšnia ant torto:)
Tavo žiniai Juozas galėtų vadovauti savivaldybės įsteigtai socialinei maitinimo įstaigai ne pelno siekiančiai, kurioje pietūs iš dviejų patiekalų ir nealkoholinio gėrimo stiklinė sumoje kainuotų iki 5 eur, o su anykštėno kortele galėtum sriubos kaušą gauti už 60 ct.
Bet, deja, Tilto g. patalpos, įrengtos už ES paramos ir savivaldybės lėšas, skirtos socialiniam verslui vystyti buvusios rajono valdžios sprendimu išnuomotos komerciniam verslui ir atimta galimybė anykštėnams šalia miesto centro turėti dienos pietų ar gedulingų pietų paslaugų įstaigą, o vakro valandomis bendruomenės pobūvių salę prie vyno taurės ir deserto.
Tikrai galimybės yra. Tereikia registruot norinčius pigiai ir skaniai valgyti. Turi būti išankstiniai užsakymai. Turi būti visiems pasiūloma kaina pavalgyti mažesnė, nei žmogus namuose pavalgytų. Tai esmė. Mūsų orentacija – sriuba, antras patiekalas ir desertas už 2-3 EUR.
Mes – Palemona. Palemona kuria gerovę 🙂
geriausia valgyti ,,žiburio”kavinėję,ne tik pavalgysi bet ir į infekcinę ligonine už paros pakliūsi .Tąip yra buvę rugpjūčio mėn bent keliems produktų valgytojams iš jų virtuvės
Gaila nebera alaus baro Viktorija , ten budavo susirenka draugiska liaudis , visi pasikalba , jeigu kam sutrinka sveikata tai paeme uz parankiu parveda namo , o ryte paskambina ir pasiteirauja kaip sveikata , pataria ar nevertetu susitik aptart kas daryt kad liga toliau neprogresuotu , aptaria finansinius reikalus ir t.t.
Man labai gaila ,,Paukštuko pūgos” . Vienintelė buvo kavinė, kur nesarmata žmogų pasikviesti kavos puodeliui. Desertai ten buvo nuostabūs ir darbuotojos malonios.
O kitur ką aš žinau… kaimas lieka kaimu. Gal tik SPA išlaiko lygį.
Jus ar buvote spa ..kad kalbate nebėra šėfo neber ir virtuvės
Kam brangu, ti daryt reik kaip aš darau. Nusižiūrėjo kiek muožna senesni klientu. Tadu užrakinta int kavini, atsitrenkia, spjauni bokalan i stovi. Šypsaisi. Svarbu žiuer akysna. Kas antras atiduodu bokalu.
Mano nuomone pagal šios apklausos dalyvių komentarus labiausiai Anykščiams trūksta socialinio maitimo įstaigos su dienos pietumis ir vakarinių paslaugų užeigos-girdyklos su alumi ir priedais prie alaus užkandžių.
Čia yra niša savivaldybės ir verslo bendradarbiavimui.
Po konservų valdymo ant kruopų vergams tik liks.
Nubusk.
O kodėl kultūros centro darbuotojai pietauja ne Pirmam Daige?
Neturim šaibų po kabokes trintis,tai vertinam gerai…
O kaip Džiazu restoranai? Ar ten niekas neina? Pravažiuodama vasarą mačiau Tilto komplekse daug žmonių lauko terasoje sėdint. Gal kas gali papasakot koks ten maistas ir kainos? Kainos svarbu, nes anykštėnai uždirba mažiau nei vidutinis lietuvis. Aišku apie savivaldybę čia nekalbu
Kažkodėl nieks nepamini „Biržų duonos”. Anykščiuose dabar būtent čia,ko gero,daugiausiai išgeriama kavos ir arbatos,suvalgoma daugiausia konditerijos gaminių. Jei ši įstaiga pradėtų čirškint blynus ir kepsnius,tai vietinėms kavinėms būtų liūdna. Netiesa,kad anykštėnai šykšti kavai ir nemėgsta pasižmonėti.”Biržų duonoje” sutiksi ir pradinukų,ir senjorų,eilėje rikiuojasi ir vietiniai,ir miesto svečiai. Anykščių kavinėms trūksta lankstumo,paprastumo ir nuoširdaus požiūrio į savo klientus.
Suprastėjo kepiniai Biržų duonoje,kainos pakilo.Ankščiau kokybė tikrai buvo geresnė.Pardavejoms pagarba ir užuojauta.
Ten, kur hidrinti aliejai ir daug cukraus, tikrai nėra sveiki gaminiai. Bet pati parduotuvės-kavinės koncepcija yra patraukli pirkėjams.
Centras….stalai kompui…pagalvota…o ką į burną….
Nėra ir nebus,kad kavinės gamintų normalų maistą.Visi makaluoja.
Maistas prastas ir alaus normalaus nera
Jeigu moki grot, dainuot, ar šokt nereiškia ,kad skaniai gaminsi tinka Anykščiams, bet subalansuota visiems:)
Kaviniu uztenka , bet nera alaus baro kur butu galima susirinkus su draugais pabendraut prie alaus bokalo , Ramybej buvo , o gal ir dabar yra , gal kas zinot , parasykit.
Yra, prie Cukrės kavinukės šalia yra alaus baras
Man skaniausias maistas tai Perino,Mandri puodai ir Juna.Niekam niekada nerekomenduociau Erdves
Anykščiuose labai skanūs sušiai ir kiti patiekalai restorane Naha Sushi & Asian Fusion.
Kainos nesikandžioja. Kas nebuvote rekomenduoju.
Na maistas gal bet nei pristatymo nėra, ir bendravimo kultura padavėju baisu
Svedasys yr gera kavine ale nedyrba kožnu dienū. Rajke prijimt rajona tarybaj sprendymū kad visas kavines, valgykla ir panašes užejgas vejkt kožnū dienū, je ne tejp kad užraša unt durū lapely ksad užusakyta kavine ir ana mėnasejs nevejkia.
Uzdare Vyno gamyklos valgykla ir dingo skanus ir pigus maistas. Ten buvusio gaminamo maisto nera kam lygintis Anyksciuose. Nei viena kavine nepagamina tokio skanumelio kaip buvo toje valgykloje.
Pritariu, visa kita nevartotinas.
Po tų bukų šimonytinių-kovidinių draudimų,kai neskiepytieji buvo neįleidžiami, ir po infliacijos šuolio į kavines užsukama žymiai rečiau.Pigiai ir pakankamai sočiai pavalgyti Anykščiuose ,prisipažinkim,nėra kur. Jaunimėlis mielai šlamščia bevertes picas,kebabus ir makaronus.O suvalgyti paprastą kepsnį, padorią porciją sriubos ,bulvinių blynų ar cepelinų nelabai įmanoma. Anykščiai neturi jokios valgyklos,kur iki 15val. būtų įperkami pietūs darbininkui,moksleiviui ar senjorui.Į mokyklų ar proftechninės valgyklas vidurdienyje patenka retas pašalinis.Anykštėnai negauna tokių pajamų,kad jiems reiktų „Stiklių” ar „Pacų” restoranų gurmaniškų patiekalų. Mielai lankomės Lenkijos užeigose: porcijos didžiulės, skanu, o ir kainos nesikandžioja.”Nykščio namuose” skanu,tvarkinga,bet brangoka. „Perino” anksčiau,kaip sakoma , buvo geriau.SPA restorane daug reklamos,pagyrų,bet kuklokos porcijos. Kavinių savininkai pradžioje kažkaip stengiasi, bet paskui gerokai apsileidžia dėl kainų, del paslaugumo, dėl meniu, dėl kokybiškų patiekalų: būtent todėl seniai neinam į pvz.” Erdvę „ar „Violą.” Lankytojų neapgausi,-kai vietoj sūrio naudojamas sūrio gaminys, kai atnešami keli susitraukę blyneliai ar jokio skonio nebeturintis vištienos kepsnys,daugiau į tokią maitinimo įstaigą nei pats eisi,nei kitam patarsi.Juk namie pats skaniau sugebi pasigaminti.
Dariui atsakymas. Jei sugebėjai butą prie profkės nusipirkti, tai gal sugebėsi ko nors ten ir paklausti dėl valgyklos. Arba užeik į mokyklą ir pasiteirauk. Niekas per galvą neduos.
Anykščiuose tai visokių kavinių, picerijų pakanka, reikia tik, kad būtų normalios kainos ir aptarnavimas kultūringas. Bet kas pasirūpins atvykstančių į rajoną svečių poreikiais miesteliuose? Per TV vienoje laidoje apie Troškūnus buvo prisigirta kaip skaniai čia galima pavalgyti. Melas. Neseniai važinėjome, visur Troškūnuose ieškojom tokios užeigos ir neradome, alkani išvažiavome. Svėdasuose ant didžiulio mūro kabo iškaba, kad ten yra kavinė „Pas Gedą”, bet ji neveikia jau kelinti metai, ant durų užrašas skelbia, kad kavinė yra užsakyta. Kokie svečiai kelis metus laiko kavinę užsakytą ir kitų neįsileidžia?
tik arielkas mažna išgert arba molio Žveryne ikalt. Užkandu sava raikia atsnešt. Yra dar tokia knaipė prie laidojima namų, bet ana tik ryte ir vakare kiek žinau aptarnauja.
Ar pašaliniam žmogui galima proftechninės valgykloje pavalgyti? Nusipirkau butą šalia, dėl to toks klausimas kilo.
Kadagynė prie turgaus galėjo būti normali užeiga, patiekalai buvo neblogi. Bet juk ten pijokų irštva pasidarė. Mėlynanosiai susirinkę pliaupia alų, keikiasi, triukšmauja, kavinėje baisiai smirda šlapimu, alumi. Dabar iš viso ten jokio normalaus šilto maisato negausi, tik užkandos prie alaus. Anykščiuose reikėtų normalios, pigios valgyklos kur nors miesto centre, kad galėtum greitai, skaniai ir pigiai užvalgyti. Tokių valgyklų bent keletas yra Utenoje.
Sekmadieniais atvaziave i turgu is Troskunu su drauge butinai aplankome kavine „Kadagyne „kur buname maloniai sutinkamos ir aptarnaujamos , atsiranda vis nauju draugu ratas , uzsimezga pazintys ,maistas labai skanus ir patiekiamas sviezias ka tik pagamintas , o ir kaina prieinama , klientai matosi nuolatiniai buna , nes vieni kitus pazista ir vardais vadina .
Anykščiai ne Vilnius, bet jau kainos labai artimos. Nelabai suprantu kaip galima mokėti už salotas 7 ar daugiau eurų, o pvz. už antrą patiekalą iš žuvies 17 eurų?! Tai kiek tuomet reiktų uždirbti, jei valgytumei ne tik salotas, bet ir sriubą, ir antrąjį patiekalą? O jei dar ateitumei su šeima papietauti? Oi prasilenkia „maitintojai” su savo norais ir žmonių galimybėmis…
Tai gal savininkai vilniečiai tad ir kainos vilnietiškos
Cigarečių alaus ir vėl autobusa ir namo jonas šaunuolis
pasilgstu gero namynio normalaus maisto dingo bulvynei blynai guliasas na gerai paruosto maisto truksta panevezi ligonines kavinei guliasas grazi padori porcija 3,70 tegul cia kainuotu 6 bet kad jo nera
man aktualu pietūs mesto centre. 15 metų normaliai valgiau Vyno valgykloje, nors maistas buvo ir kiek monotoniškai pabodęs, bet kokybiškas. Kavinėse tragedija- arba dėl kainų ir porcijų santykio, arba dėl skonio, kokybės. „iš bėdos” pakenčiamai Seklyčioje, bet dažnai normalių ( mėsos) dienos pietų pritrūksta, lieka tik sintetiniai blyneliai, kurių ir Maximoj pilna… Ir viena globali VISŲ kavinių bėda- nėra jokio maisto netoleruojantiems pieno laktozės produktų. Grietinė, grietinėlė, lydyti sūriai, sviestas ir dar visoks neaiškus marmalas ant kepsnių- net plaukia viskas…
Viskas ok., tik laaaaaabai brangu.
,,Mandri puodai” buvo nieko. Dabar kritusi kokybė. O ir koks sienų baisumas. Kaip kolchozo valgyklose. Bet bendrai Anykščiuose geriau negu Utenoje, Molėtuose. Brangiau žinoma, bet kavinių ir barų yra iš ko rinktis.
Nežinau dėl maisto kokybės, bet interjeras dabar tikrai nuostabus. Kolchozo valgykloje buvo kičas ir aliejinai dažai, dabar stilinga. Nors gražiausia Industrijoje.
Prie ko čia sienos,ar buvo klausimas apie interjerą.
Prie ko čia sienos,ar buvo klausimas apie interjerą.
Kai ,,Mandruose puoduose” kainos kaip sostinėj, tai norėtųsi irr nekolchozinių sienų, o estetiškos aplinkos. Pastatas labai geras, bet kavinę matyt puošė virtuvės darbuotojai
Todėl sienos ir yra estetiškas. Reiškia viskas gerai
Tik už ,,Nykščio namus” ! Labai gera virtuvė, aptarnavimas, nepriekaištingai švaru
Anykščiuose labai brungu. Ypač ,,Palaimoje”. Tačiau maistas ką aš žinau… tokių pinigų tikrai nevertas. SPA Anykščiuose tikrai daug skaniau. Tik vaikai nuolat klykauja, susikalbėti negalima. Bet tai jau supermamyčių problema.
Normalūs restoranai Vilniuje vaikų neįleidžia, tai turėtų būti ir Anykščiuose.
Vaiva tu supranti kas yra geras maistas manau nelabai. Palaima yra aukščiausias lygis. Spa tu neligink kad skanus maistas gal buvai senai…nebėra normalaus ševo išėjo dabar ten fui kaip suprastėja
Man patinka ,,Nykščio namų” kavinė. Maistas labai kokybiškas, skanus. Ir padavėjai nesusiraukę. Ne taip, kaip ,,Seklyčioje” kur atrodo kad pasavėjoms nuolat skauda dantis.
Anykščių kavinėse laaabai brangu. Kava, maistas – tokios pačios kainos kaip Vilniuje ar Palangoje. Kosmosas.
yra kurortus
Iki pandemijos praktiškai kiekvieną dieną pietaudavau kavinėse,o savaitgaliais ir vakarais irgi pasisėdėdavom kavinėse.
Per pandemiją dėl savaiminių priežasčių kavinių teko atsisakyti,pradėjau pats gamintis,youtube ieškoti receptų. Kas išėjo į naudą – išmokau pats gaminti.
Po pandemijos jau nebegrįžau į kavines,per pastaruosius metus turbūt vos porą ar trejetą kartų tebuvau kavinėse. Bet užtat kiek pinigų atlieka atsisakius kasdienių pasisedėjimų kavinėse. Kas mėnesį lieka „lišnų” kažkur 400€.
Šituo aspektu pandemija ir visi draudimai išėjo tik į naudą atsikratant žalingo įpročio leisti pinigus vėjais.
Manau,ne vienas tu.dar dadeciau nuo saves apie maisto sviezumo,ne viena karta teko nusivilti kavines ddl maisto sviezumo,arba susiraukusiu padaveju.
Valstiečiai atidarė kavinę. Bitvinską pakvietė, davė kavos.
Patys pereiti,paimti interviu iš savininkų ir darbuotojų, klientų .tuomet atlikti analizę ir spausdinti.o dabar norit gandų ir ypač nepatenkintų vertinimo.
Parašyk gerą vertinimą. Tik savo pavarde žinoma.
Bitvinskai, čia tu?