Šią savaitę „Anykštos“ feisbuko paskyros sekėjai diskutuoja, ar Anykščių mieste būtų reikalingas tinklinis greitojo maisto restoranas. Šia tema pasisakė ir sostinės viešbutyje „Pacai“ veikiančio restorano „Muros“ vadovas Simonas Gudelis.
„Anykščiams reikia tokių restoranų, dėl kurių žmonės atvažiuotų iš kitų miestų. Unikalių ar bent jau kokybiškų. Labai džiaugiuosi, kad šiai dienai neturime tinklinių restoranų, kurie yra nuobodus šlamštmaistis ir neša pelnus milžiniškiems holdingams mūsų sveikatos sąskaita“, – komentavo sostinės restoranui vadovaujantis anykštėnas.
888254 245907Merely wanna input on couple of general things, The website design is perfect, the topic material is rattling superb : D. 985618
Zmogus “Simonas Gudelis” ekspertas mat. Pacu restoranas kas met dirba i minusa. Pats didziausias tinginys, apsimetelis ir padlaizys.
O Jazzu restoranas labai klesti?abejoju…
Kas benuktiktų mylęččiu Anykščius
Aš vaikystėje į buožiu sodus ne žiūrėdavau o tiesiog įlisdavau ir pasivaišindavau na ir su jais dar ir laiką smagiai praleisdavau
Tamstos komentatoriai, na ko jūs tokie pikti? Kaip stimpančios musės rudenį įkyriai zyziate! Juk Simonas Gudelis tepasakė tik savo nuomonę, vertindamas situaciją Anykščiuose iš savojo darbo Vilniuje varpinės. Padėkokite žmogui. Negi sunku? Kurortai kuriami ir klesti ne dėl ten gyvenančių vietinių ubagų. Turi pinigų – vartaisi prabangoje ir egzotikoje. Neturi – žiūri per tvorą į kitus…
Eilėraščiai apie gyvenimą | Autorius: Pranas Vaičaitis
Per tvorą į sodą mūs pono žiūrėjo
Vaikiukas išblyškęs, apdriskęs visai –
Ir matė, kaip ponvaikiai puikūs žėrėjo,
Kaip žaidė, kaip juokės visi jie linksmai.
Kaip jiejie laimingi po sodą bėgioja,
Kiek turi žaidimų gražių, navatnių:
Viens kriauše, kits arklį su savim nešiojas,
Ten krūvos vežimų, lipytų žmonių,
Ten guli birbynės ir underės pintos
Ir gardūs įdėti į jas obuoliai.
Ir mislija vaikas, vargų surakintas:
“O Dieve! nors sykį kad šitaip smagiai
Galėčiau po sodą bėgioti, vartytis
Ir skindamas vaisių ragauti skaniai.”
Daugiau mums duokit pigių skuduru parduotuvių, o restorane gal pora kartu esu valgęs valgau namuose kam man laiką gaišti ir pinigus mėtiti ant vėjo, kai aš galiu ir karštų bulkučiu ir kepsnių ir kavos ir viso kyto prisigaminti iki sočiai, maistas yra tik butynibė kad išgyventų o ne kad juo mėgautis, pavalgau ir užmiršai, nuo persiėdimo visos lygos ir prasideda, kas neturi kur dėti pinigų turi marias laiko velnias žino iš kur juos traukia tegul ir baladojas po tuos restoranus
Turbūt persigeres rašė, suprantamas kandis
Anykštėnai pinigėlių neturi kam mums tie restoranai geriau darbo duokit mums Anykštėnams
Kas bendro su Simonu ir Gariumi? Tik pavardė?
atsiprašau: Dariumi Gudeliu.
Nieko.
Ar dar yra tokių kurie nepažįsta Simono? Kur Jūs gyvenate? Iš kokio afganistano pabėgote iki Anykščių?
Yra! Aš nežinau! O iš Afganistano pabėgo JAV jankiai. Aš lietuvis ir ten nebuvau niekada. O kas yra, ką nuveikė Anykščiuose ir kuom garsus Simonas Gudelis – nežinau. Todėl ir klausiu.
Prades važiuot iš kito miesto į Anykščių restoranus ,nebejuokinkit .Žmones vos pragyvena ,o dabar dar benzinas subrangs ,tai tikrai iš Vilniaus ar Klaipėdos važiuos pavalgyt,tai kiek tas pavalgymas kainuos ? ! Griūk negyvas !
Dabar važiuoja. Nieko stebuklingo. Kaip mes iš Anykščių važiuojame kokio nors žuvies restorano susirasti, taip iš kitus važiuoja šeimininių restoranėlių į Anykščių rajoną. Kiek pamenu Gitanas Nausėda viename jau antrą kartą apsilankė
Ubagams reikia restoranu unikaliu ,Nu košmar..Praregekit ir neapsimetinekit ,nebemeluokit bent jau sau .
Ubagans restoranų nereikia. Ubagans reikia maximoa išpardavimo.
Nejuokinkit, tarsi daug gyventoju tik ir svajoja apie toki tinkla, cia jums ne Vilnius, net normalaus turgaus, apart padevetu prekiu turgaus, nera, be to zmoniu tikrai nedaug, tai bankrutuot tik paemus valstybes remiamas pagalbas, ne visi turi supratimo
tusciu erdviu sociai bet kas uzsiims juk pradedantiems nera paramos sukis kaip nori .puiku kad butu tokia „zabegalka” naujovisku stiliumi .moderni.puiku kad kas parempu geras mintis
Būtų labai gerai,kad įsikurtų nors ir nedidelės karštų bandelių,prie jų sultinių,kakavos bei kt. įvairių šiltų gėrimų užeigėlės.
Šaunuolis , Simonai… Už tai, kad mąstai galva -protingai vadovauji ir duodi teisingus patarimus -ačiū…
Malonu skaityti profesionalo nuomonę. Žmogus vadovaujantis geriausiems Vilniaus restoranams žino ką sako.