Anykščiuose veikiantis europub‘as „Seklyčia“ šią savaitę pranešė, kad klientams užveria duris.
Iš pradžių viešoji maitinimo įstaiga pranešė, kad dvi dienas vykdys švaros dienas, kol galų gale informavo, jog užsidaro.
Tiesa, uždarymas, kaip skelbiama, truks trumpai, tačiau kokį laiką – nenurodoma.
Padažui spermos nebegauna cepelynams nieks nebeperka cepelynū bankrot ūžsidaro vysam
Protingas verslas tai ,sumażintos kainos , švieži produktai , mandagus ir draugiškas personalas , nereikes uždaryt . Gaila seklyčios ,buvo viena iš normalesnių kavinių ( pačioj pradžioj )
„Brangūs draugai,
Po ilgų metų, kupinų bendravimo, šypsenų ir skaniausių akimirkų, metas atsisveikinti. „Seklyčia“ užverčia savo istorijos puslapį, bet kiekvienas jūsų, kurie buvote su mumis, palikote neišdildomą žymę mūsų širdyse. Dėkojame už jūsų lojalumą, nuoširdumą ir draugystę – be jūsų ši kelionė nebūtų buvusi tokia ypatinga. Linkime jums tik pačių geriausių akimirkų, o mūsų durys visada bus simboliškai atviros prisiminimams.“
Seklyčios aplinka lauke tai siaubas,o viduje ne tik neskanu,bet ir tamsa. Mandruose puoduose buvome ir niekad nebevesiu svečių, nenuvalyti stalai prie mūsų nubraukė,o visi trupiniai ant kėdžių apie maistą tai net nėra ką ir rašyti,siaubinga gal tik tą kartą pasitaikė.Jeigu reikia laukti apie valandą tai turi būti paruoštą šviežiai.Ne dažnai lankomės,bet nuėjus norisi tvarkingoje aplinkoje pasėdėti ir skaniai pavalgyti,kaip Anykščiuose tai gan brangu. Manau,kad turėtų tikrinti maitinimo įstaigas anksčiau taip ir vykdavo,kur visuomenės sveikatos centras, vet. įstaiga,bet iš kitos pusės tai nueis tikrintojas pavalgys ir bus atsiliepimas geras. Jeigu kavinėje aliejaus kvapas tai geriau ir neiti. Norisi mokėti pinigėlius už kokybę.
isvis nebeliko ,kur skaniai ir ne Vilniaus kainomis pavalgyti .Ypac nusivyleme mandru puodu apvirtais gleivetais sonkauliais su turbut nuo grindu susluotomis darzoviu atliekomis .Savininkams akivaizdziai tik pelnas galvoje ,o maisto ir aptarnavimo kokybe paskutineje vietoje
Blogai
Ko čia pergyvynt
Nėra kultūros iš pačių dirbančių aptarnaujančių. Vasarą ypač pasireikšdavo kultūros trūkumas nes patys prie kasos valgydavo pietus.Taip neturėtų būti.
O tai kur personalui valgyti? Pietu pertraukos jie neturi, randa minutele ir pavalgo. Arba kasbis i burna ir toliau dirbti.. nes gi klientai burnojasi jog per ilgai laukti reiki. O vasara srautas visur didesnis.
Jeigu neskanu, tai nėra ko ir pergyventi, kad neveikia. Ar lietuviai nemoka patys pasigaminti skaniai ? Kavinė dabar yra prabanga, dėka valstybinės politikos, kur smuklus verslas buvo nereikalingas. Gal prie Žemaitaičio pagerės reikalai, reik tikėtis.
Žemaitaitis įpils vodkės ir tikrai bus skanuuuu.
labai skanus maistas vyrejoms 10balu
VISIEMS KURIE BURNOJASI – IMKIT IR PADARYKIT GERIAU , PAŽIŪRĖSIU KAIP SEKSIS !
tai ir gaminamės namie
Labai normali vieta, gaila jeigu nebeveiks.
Maisto gaminimas iš nekokybiškų produktų,kelių dienų likučių panaudojimas kitam patiekalui gaminti.Siaubekas,o ne kavinė-restoranas.
Gal užsidaro kad išmoktu gaminti,o ne taupyti žmoniu saskaita.Šiaip graži,jauki vieta Gerb.sekličios savininkai kai vėl atsidarykite tikimės kad maistas bus skanus gaminamas su meile,kad atitiktu kaina
Ačiū dievui,kad ir užsidarė.Maistas pašildytas,neskanus.Jei pasakai pastabą,kad maistas vakarykštis,o dabar tik mikrobangėje pašildytas ir patiektas,tai tik nusimaivo,supradk jei nepatinka eik kur geriau.
Tegu ji užsidaro visiems laikams. Brangūs ir neskanūs patiekalai, kainos iškeltos. Nors ir geroje vietoje, bet netraukia ši kažkokiu pabu vadinama paprasčiausia kavinė.
ar šitos informacijos viešinimu neturėtų rūpintis Anykščių turizmo ir verslo informacinis centras?
Kur dabar reikės išalkusiems Kalėdinės eglutės lankytojams glaustis, kai pats meras asmeniškai kvietė ateiti čia, prie eglės?
TIC – prie darbo.
Teko keliskartus būti – patiko,net pabiručiai turi užsiėmimą – žaidžia.Gaila.
Labai gerai.Neskanūs kepsniai.Labai teko nusivilti.O buvo gimtadienis.Kas darė,pats nevalgytų,o pinigai nemaži.